Възмутена съм от цените на лекарствата!“. Така актрисата Латинка Петрова коментира

...
Възмутена съм от цените на лекарствата!“. Така актрисата Латинка Петрова коментира
Коментари Харесай

Наша актриса: Лекарствата станаха по-скъпи от месото! Вече се чудя дали да ям, или да се лекувам!

" Възмутена съм от цените на медикаментите! “. Така актрисата Латинка Петрова разяснява скока на илачите, който  е съвсем двоен.

" Сега се чака следващото нарастване на нужните лекарства “, споделя сподели ръководителят на Асоциацията на притежателите на аптеки Николай Костов. Масовото повишаване ще е сред 10 и 15% и ще засегне най-търсените лекарства.  

" Усетих съществено повишаване. Лекарствата станаха по-скъпи от месото. Вече се чудя дали да хапвам, или да се церя. Преди седмица мъжът ми и синът ми имаха грип. В аптеката оставихме 200 лева “, изяснява пред  " България Днес “ Латинка Петрова.

" Фармацията си прави каквото си желае, а в Народното събрание не слушам да разясняват тази жизненоважна тематика. От аптеките непрекъснато ми желаят електронни предписания, тъй като им правили инспекции. А инспекция на цените по кое време? “, чуди се Петрова.

" Какво стана толкоз, че медикаментите се вдигнат с 50%. Не знам скокът на газа ли си отрази толкоз ",  размишлява и певецът Богдан Томов.

Камелия Тодорова също счита за фрапантно повишаването на медикаментите и, че по тази причина са отговорни политиците.

" Няма по какъв начин да не усетя повишаването на медикаментите. Всички сме подвластни от тях. Аз не толкоз, по-скоро от питателните добавки. Всичко е станало прекомерно скъпо. Политиката на страната е в огромна рецесия. Няма политици, нямаме държавно управление, има голяма инфлация която ще съсипе народа “, споделя джаз примата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР